Skoči na vsebino

POSTANITE SAM SVOJ MOJSTER

NAJ VAŠA STRAN DELA ZA VAS. NAUČILI VAS BOMO UREJATI VAŠO SPLETNO STRAN.

ALI ŽELITE NOVO SPLETNO STRAN ALI MOGOČE SAMO PREUREDITI ŽE OBSTOJEČO SPLETNO STRAN? IZKORISTITE MOŽNOST, DA SE NAUČITE SAMI UREJATI SVOJO STRAN.

Enostavno in hitro

Časi se spreminjajo in svet se vrti zelo hitro. Potrebne so stalne spremembe in prilagajanje raznim novim trendom. Poskrbite, da bo vaša spletna stran vedno aktualna in zanimiva, nenazadnje pa za to, da vam služi v vaše namene in potrebe.

Urejanje programov je enostavno

Šele takrat, ko spoznaš program kaj nudi in se ga naučiš uporabljati. Za to gre po navadi kar veliko število ur. Izkoristite BLIŽNJICO. Mi vam pokažemo kako ga uporabljati.

VAS JE STRAH ALI ZMORETE?

DANES JE POTREBNO MINIMALNO ZNANJE ZA UREJANJE RAZNIH PROGRAMOV.

Sedaj so v uporabi programi, ki so za uporabnika zelo enostavni za urejanje vsebin. Več ali manj delujejo po načelu KLIKANJA in VSTAVLJANJA SLIK TER TEKSTA.

Urejamo skupaj

Pokažemo vam, kako se kaj naredi. Smo z vami, ko delate in vas usmerjamo. Parkrat ponovimo in ste se naučili tisto kar potrebujete za urejanje spletnih strani. Programe in nastavitev spletne strani vam bomo uredili mi.

Urejanje spletnih vsebin je bolj enostavno kot si mislite. Zakaj – zato ker vam pokažemo in vas naučimo uporabljati tisto kar potrebujete in nič več. Vse vam nastavimo in vi samo urejate.

KAJ JE POTREBNO NAREDITI
za wordpress

Z VAMI SMO SKUPAJ OD PRVEGA KORAKA DALJE IN VAM POMAGAMO TUDI PRI NADALJNIH KORAKIH.